top of page
Workshop-uri

Incepand cu luna martie 2016, trainerii Next Mind Express va invita la invita sa participati la worhshopuri cu temele:

 

  • Agresivitatea in relatiile interpersonale

  • Forme subtile de abuz

  • Inteligenta emotionala: unde, cand, cum si de ce

  • Tehnici de lucru cu persoane vulnerabile (institutionalizate)

  • Comunicarea nonverbala si analiza comportamentala

  • Managementul conflictelor in cupluri si organizatii

  • Managementul vulnerabilitatilor psihologice

  • Dezvoltare personala prin tehnici de psihodrama

  • Dezvoltarea abilitatilor manageriale

  • Dezvoltarea abilitatilor si aptitudinilor profesionale

  • Analiza si evaluarea comportamentului organizational

  • Educatie antreprenoriala

  • Metode creative de formare si eficientizare a echipelor de munca.

DESPRE NOI

Ramona Răducan este licențiată în psihologie și asistență socială, master în ”Tehnici și abilități de intervenție comunitară”, doctor în sociologie, cu teza ”Credința religioasă și comportamentul organizațional”. Este autor unic a două cărți publicate de o editură naţională (Introducere în psihologia personalităţii – 2008; Credința religioasă și comportamentul organizațional - 2013) și co-autor la 5 cărţi publicate de edituri naţionale (Managementul afacerilor dinamice – Ghid pentru I.M.M.-uri - 2007, Comunicare organizaţională şi dinamica grupului – 2007, Ghid de bune practici în domeniul asistării minorilor privați de libertate - 2012, Comunicarea și munca în echipă în scopul reeducării și sprijinirii minorului delicvent – 2012, Best Practice Guide in Liberty Deprived Juvenile Assistance - 2012). De asemenea, s susținut numeroase workshopuri la conferințe și simpozioane naționale și internaționale de psihologie și a publicat 48 de articole în revistele de specialitate.
În paralel cu activitatea profesională de lector universitar la Facultatea de Psihologie a Universității Tibiscus din Timișoara, Ramona este acreditată ca psihoterapeut autonom în psihodramă clasică, ca formator profesionist și consilier de dezvoltare personală. Astfel, are are o experiență de 7 ani în activitatea cu grupurile de psihodramă de dezvoltare personală și autocunoaștere și de 9 ani cu grupurile de formare profesională continuă cu angajații unor instituții publice și organizații private.
De asemenea, de 11 ani activează în proiecte europene: Proiectul EU ”Specific Learning Disabilities (Sp.L.D.) Policy and Roadmap and Sp.L.D. Teacher & Adult Learner Training” – partener; Proiectul POSDRU „START – O viață de calitate în siguranță!” – expert TS informare comunitate/ promotor; Proiectul POSDRU ”Activ pe piața muncii” – consilier orientare profesională; Proiectul POSDRU ID 36791 cu titlul: „Dezvoltarea şi consolidarea parteneriatului universitate-actori ai mediului economico-social. Metode şi tehnici de comunicare în reţea” - sociolog – formator; Proiectul TEMPUS ”Higher Education Learning Partnerships (HELP)”– lector; Proiectul "Club Health - Safer Nightlife of Youth"– membru; Proiectul “Timişoara - teritoriul responsabil pentru coeziunea socială şi dezoltarea durabilă” – membru; Programul "Acţiuni formative pentru personalul de decizie din I.M.M. -uri în contextul dezvoltării dinamice a afacerilor integrate în societatea bazată pe cunoaştere” – lector.

 

Cristina Burcă activează de 9 ani ca psiholog în penitenciarul de maximă siguranță din Arad. Ea are o vastă experiență profesională în ceea ce privește lucrul cu grupul, crearea și implementarea programelor de asistență psihologică în grup, evaluarea deținuților în ceea ce privește riscul pe care în prezintă și în asistența oferită tinerilor delicvenți. Cu toate acestea, preocuparea profesională majoră a Cristinei este psihodrama. Astfel, ea a condus și dezvoltat numeroase proiecte bazate pe folosirea tehnicilor psihodramatice, iar în prezent fiind in proces de supervizare ca director de psihodrama.

 

Paul Popa este psiholog licențiat, orientat spre oferirea serviciilor de consiliere individuală și de cuplu. Specializat în mamangementul instituțiilor custodiale cu profil de maximă-siguranță, în programe adresate persoanelor cu conduite antisociale și interesat de cercetarea științifica din aceste domenii, Paul activează în sistemul penitenciar românesc de 12 ani. A acumulat experiență în munca cu grupurile de deținuți considerați vulnerabili, adresând astfel o largă varietate de nevoi criminogene. Este specializat în terapia sistemic familială și are de asemenea experiență în training-ul echipelor speciale de intervenție rapidă.

 

Sorin Iuda Marcu este licențiat în psihologie și psychological profiler, orientat spre oferirea serviciilor de analiză și evaluare comportamentală, de identificare și valorificare a informațiilor cu semnificație psihologică. Specializat în managementul organizațiilor multinaționale de securitate și transport valori, cu competențe profesionale autorizate de formator si consilier de dezvoltare personală, Sorin activează în mediul de afaceri românesc de 20 ani. A acumulat experiență în managementul grupurilor de muncă cu risc crescut de vulnerabilitate infracțională și a identificat astfel o serie de măsuri de prevenție a nevoilor criminogene, dovedind competențe de consultanță în psihologia aplicată. 

 

 

 

CONTACT 

 

nextmindexpress@mail.com

Tel: +40 721 670 993

Success! Message received.

contact
bottom of page